Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Concurs "Millor Sommelier de Catalunya 2019"

8 d'agost de 2019

El Fòrum Gastronòmic de Barcelona acollirà el concurs “Millor Sommelier de Catalunya 2019”.

El certamen tindrà lloc el dilluns 18 de novembre.

El concurs Millor Sommelier de Catalunya 2019 coincidirà, com és habitual, amb la celebració del sopar de la Nit dels Sommeliers que també organitza l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS) i on es reconeix la tasca dels professionals, dels cellers i de les iniciatives pioneres en el món del vi, i s'acaba l'acte anunciant el nom del Millor Sommelier de Catalunya 2019.

Els/les participants s’enfrontaran a una jornada intensa de proves que començarà a les 10 h. del matí, amb la prova escrita. Tot seguit, es procedirà a la prova de decantació i a la de tast de vi, on també es posarà a prova el coneixement dels idiomes anglès i/o francès dels participants.

El comitè tècnic seleccionarà els/les 3 millors concursants de les proves del matí que seran els qui passaran a la final.

A les 16 h s’iniciaran les proves amb un test ràpid d’imatges, tot seguit es procedirà al tast de dos vins, a la identificació de tres productes, a la detecció d’errors d’una carta de vins, a la presa de comanda i a la decantació final.

El jurat professional que els avaluarà està format per sommeliers professionals, reconeguts professionalment per la seva trajectòria i experiència dins del sector, i guanyadors d'anteriors edicions.

Més detalls sobre el concurs, normativa, proves i jurat. AQUÍ

Fitxa d’inscripció: AQUÍ

Bases del concurs

Més informació al telèfon de Secretaria 609 38 55 70  i al correu electrònic: secretaria@sommeliers.cat

Els nostres socis

ROQUETA ORIGEN S.L
Freixenet
Merum
Celler Vall Llach S.L
ElCeller Store
FINCA AGRÍCOLA PARERA, S.L.
D.O. Costers del Segre
Carregant...
x
X