Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Fer-se Soci/a

L’Associació Catalana de Sommeliers (ACS) és una entitat sense ànim de lucre, que té com a objectiu la protecció i la promoció de la professió del/la sommelier i de les activitats relacionades amb la seva activitat professional.

Coneix la nostra associació i fes-te'n soci!!!

Sommelier Professional

Categoria exclusiva per a Sommeliers Professionals (imprescindible presentar titulació). Formen part de la BBDD de l'ACS i reben informació de tots els avantatges i activitats que organitza l’ACS i que ens arriben: formacions on i off line, sortides, tastos professionals, fires, i borsa de treball, entre d’altres.

Sommelier Professional

Amic de l'ACS

Categoria per winelovers sense titulació oficial de sommelier, a les reunions tindran veu però no vot. Formen part de la BBDD de l'ACS i reben informació d’alguns avantatges i activitats que organitza l’ACS i que ens arriben: formacions on i off line, sortides, tastos professionals, fires, entre d’altres.

Amic de l'ACS

Col·laborador de l'ACS

Categoria per empreses, entitats, cellers. Formen part de la BBDD de l'ACS i reben informació d’alguns avantatges i activitats que organitza l’ACS i que ens arriben: formacions, sortides, fires,, entre d’altres. Tenen la possibilitat de comunicar 6 activitats a l’any al associats de l’ACS.

Col·laborador de l'ACS

Soci/a Estudiant

Categoria per estudiants de les escoles reconegudes per l’ACS, Formen part de la BBDD de l'ACS i reben informació d’alguns avantatges i activitats que organitza l’ACS i que ens arriben: formacions on i off line, sortides, fires, i borsa de treball, entre d’altres.

Soci/a Estudiant

Els nostres socis

CLOS PACHEM SLU
RECAREDO MATA CASANOVAS, S.A.
Miguel Torres, S.A
Lagravera
Bell
Mas Foraster
D.O. Cava
Carregant...
x
X