Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

AGUSTI TORELLO ROCA, S.L.

AGUSTI TORELLO ROCA, S.L.

C/MALLORCA 59, ATIC
08770 SANT SADURNI D'ANOIA
Tel. 935165043adm@atroca.euVisitar website

AGUSTI TORELLO ROCA, S.L.

VITICULTURA D'UNES IDEES

Vins que neixen amb la vocació de ser el reflex del paisatge que els envolta.

En aquesta recerca de nous paradigmes, apostem per una viticultura ecològica respectuosa amb la diversitat dels paisatges que configuren el Penedès. Per això treballem en la recuperació de les varietats tradicionals arrelades al territori amb complicitat i sinergies de les persones que el fan bategar.

ALLÀ ON L'ÀNIMA MADURA

De la mà d'Agustí Torelló Sibill i la seva família, el projecte d'AT Roca neix l'any 2012 amb la voluntat d'aconseguir la màxima expressió de les vinyes velles dels diferents terrers del Penedès.

La nostra raó de ser, doncs, neix d'un compromís arrelat amb el territori i la seva gent, ja que som pagesos, enòlegs i viticultors però, per damunt de tot, som persones que entenen el vi com el llenguatge original del paisatge.

EL TERRER,
UN ELEMENT DEL COSMOS

Treballem convençuts que el cep forma part d’un cicle vital lligat als diferents elements del seu entorn.

Busquem l’harmonia entre planta i natura, tractant la vinya de manera individualitzada i respectuosa amb els principis de la viticultura ecològica per tal d’elaborar vins que, any rere any, reflecteixin la història líquida del seu territori.

EL VALOR DE
PODER ESCOLLIR

Històricament, per via de l’herència, han estat les vinyes les que han triat els seus viticultors; en el nostre cas, en canvi, basant-nos en l’experiència i el coneixement del territori, hem estat nosaltres qui hem triat els terrers més singulars i idonis per a cada varietat.

Més enllà d’elaborar vins que expressin tot el caràcter del diversos paisatges del Penedès, des de la nostra finca de Sant Sebastià dels Gorgs, epicentre de la comarca, treballem amb la complicitat dels nostres viticultors per tal d’enaltir la nostra aposta per una viticultura lligada íntimament al territori i al seu paisatge.

 

Categoria:
Cellers

Carregant...
x
X