Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Juvé & Camps, S.A

Juvé & Camps, S.A

Sant Venat, 1
08770 SANT SADURNI D'ANOIA
Tel. 938911000damia.martin@juveycamps.comVisitar website

Juvé & Camps, S.A

Historia

Una història centenària fortament arrelada a la terra, al Penedès. Quatre generacions d’una família dedicada en cos i ànima a la viticultura, consagrada a l’elaboració de Caves Premium.

1796

Tot s’inicia fa 200 anys amb Joan Juvé Mir, un viticultor rigorós i inquiet amb visió de futur, que assenta els fonaments de l’empresa. Més tard, es fa càrrec de la vinya el seu fill Antoni Juvé Escaiola, i s’enfronta amb èxit a les terribles conseqüències de la fil·loxera.

Les finques

Harmonia de terra, de llum, d’aigua i d’aire mediterrani als ceps. Respecte per la natura. Equilibri mediambiental, biodiversitat i rigor vitivinícola. Les 271 hectàrees de vinya propietat de Juvé & Camps, ubicades al Penedès, a les zones més adequades, per a cada varietat de raïm, garanteixen la màxima qualitat dels caves i vins. Pura expressió de terrer.

El celler

El secret del raïm es revela al celler, on la natura es torna líquida i el most es converteix en vi. Les nostres instal·lacions d’Espiells són una fita en la història vitivinícola de la família, i emblema de progrés al Penedès.

Categoria:
Cellers

Carregant...
x
X