Membres: Sommeliers professionals amb titulació.
Règim: Amb vot i veu.
Avantatges: Tots els avantatges presents i futures.
Formació, viatges, tastos, informació on i off line, borsa de treball, descomptes a les empreses col·laboradores, zona privada al web de l'ACS, APP mòbil exclusiva.
Els centres amb titulació acceptada per l'ACS són:
Barcelona
- CETT. Centre universitari de Turisme, Hoteleria i Gastronomia.
- ESHOB. Escola superior d'hosteleria
- Jesuïtes de Sarrià, Sant Ingnasi
- Escola d'Enoturisme de Catalunya ( 430 h ) (Vilafranca del Penedès)
- Joviat Escola d’Hosteleria. (Manresa)
Tarragona
Girona
Altres
- Certificat professional del Servei Català d'ocupació : es regeix per la disposició 9994 del BOE Núm 137 Sec I. Annex IV Pàg 58408, publicat el 9 de juny de 2011.
- WSET Nivell 3 + deu anys d'experiència professional a valorar pel comite d'accesos la Junta Directiva
- Altres cursos formatius amb extensió universitaria
- Altra formació a valorar per la Junta Directiva.
- Els solicitants sense titulació pero amb experiencia demostrable de més de deu any en el mon del vi, seran valorats per la Junta Directiva.
Quota soci professional de l’ACS: 80 € any en dues quotes als mesos de gener i juliol