Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Clos

Clos

CALLE MAJOR, 38. 43737, GRATALLOPS, TARRAGONA
43737 GRATALLOPS
Tel. 621129416julia@alegre.proVisitar website

Clos

DEIXA QUE EL RAÏM PARLI


Clos Alkio va ser fundada en 2020 per Mikko Alkio, un finlandès entusiasta del vi i de Catalunya. Ha adquirit vinyes d'unes 25 hectàrees en les proximitats d'un petit poble de Gratallops, una prestigiosa zona vitivinícola en el cor del Priorat.

Clos Alkio desenvoluparà el celler amb l'objectiu d'elaborar vins d'alta qualitat en la tradició del Priorat, principalment de vinyes velles de Garnacha i Cariñena, a més d'utilitzar raïm Cabernet Sauvignon, Shiraz, Merlot i Ull de llebre. A més, Clos Alkio elabora vins blancs complexos. Els nostres monovarietales únics permeten als nostres clients degustar els sabors naturals i purs de diferent raïm del Priorat.

Clos Alkio ha invertit en la millor maquinària i eines de producció per a assegurar l'elaboració de vins d'alta qualitat. Des d'agost de 2022 la capacitat d'elaboració pròpia de Clos Alkio ha augmentat fins als 25.000 kgs de raïm. Clos Alkio ha continuat la tradició vinícola d'un antic celler del segle XIII en Carrer Saperas 7, Gratallops.

Remi Mrozek, un enòleg talentós i conegut a la regió que representa a una nova generació, lidera les operacions diàries del celler amb l'ambició de crear un celler líder basat en l'anàlisi i la innovació.

Any 2020 - primera afegeixi comercial
10 000+ ampolles per any

Categoria:
Cellers

Carregant...
x
X