25 de març de 2024
Benvolgut soci/sòcia, et fem arribar la següent activitat de l'ACS, esperant que sigui del teu interès.
De la mà del Pep Riba, enòleg del celler Clos Pachem a Gratallops, ens endinsarem en el procés de les criances segons la seva finalitat, influència del material (inoxidable, formigó, ceràmica i fusta), forma del recipient (cub, ou, guerra, esfera, etc.) i temps a través d'un tast formatiu on aprendrem a distingir-les.
Us esperem!
- BARCELONA
Dilluns, 📅 08 d’abril a les 17 h
📌 WITO Euroselecció (C/Ganduxer, 22 - BCN)
Places limitades
Confirmacions a barcelona@sommeliers.cat - GIRONA
Dimarts, 📅 09 d’abril a les 17:30 h
📌 FoodLab Centre d'Innovació Gastronòmica
(Carrer del Bruc, 23, 25, 17457 Riudellots de la Selva, Girona)
Places limitades
Confirmacions a girona@sommeliers.cat - LLEIDA
Dimecres, 📅 10 d’abril les 17 h
📌 Bo de Shalom (Plaça Mossèn Jacint Verdaguer, 5 - Lleida)
Places limitades
Confirmacions a lleida@sommeliers.cat - TARRAGONA
Dilluns, 📅 17 d’abril a les 17 h
📌 Torre Vella (Via Aurèlia, 0 - Salou)
Places limitades
Confirmacions a tarragona@sommeliers.cat
IMPORTANT:
El nombre de socis confirmats dependrà de l’espai assignat a la formació a cada província. Gràcies.