Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

CLOS PACHEM SLU

CLOS PACHEM SLU

C. de la Font, 1D
43737 GRATALLOPS
Tel. 621229185Visitar website

CLOS PACHEM SLU
La nostra història
L'any 2015 Michel Grupper comença al Priorat el projecte vitivinícola global al que dóna nom de Clos Pachem, un acrònim dels noms dels seus fills: PAul, CHarles i EMma. Un celler centrat en la seva gent, en la història del Priorat i en una filosofia de cultiu sostenible, que permet la creació de vins subtils i elegants que creen experiències i acompanyen moments únics.

La visió d'aquest projecte és donar a conèixer el Priorat i les seves meravelles, recolzant l'activitat enoturística, integrant en el seu paisatge un celler amb una arquitectura sostenible i respectuosa d'aquest territori. El nostre celler serveix al Priorat, no el contrari.

Construït amb materials naturals, senzills i duradors, l'edifici s'integra perfectament en el casc històric de Gratallops, convidant als vianants a conèixer el celler a través d'un passatge interior, concebut com a espai públic i zona de benvinguda.

Es tracta d'un celler accessible, acollidor i obert a tots els que volen descobrir o redescobrir el Priorat i les seves múltiples facetes.

En poques paraules, Clos Pachem és un projecte global que aspira a crear experiències sensacionals i a produir vins que acompanyen moments únics perquè us enamoreu del Priorat tal i com ho va fer en Michel Grupper.

Categoria:
Cellers

Carregant...
x
X