Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Sopar Nit dels Sommeliers 2019

· On? Hotel Casa Fuster
· Quan? 18 de novembre de 2019
· Dies? Dilluns
· Hora? De 20:00h a 23:59h

Com cada any, coincidint amb el concurs Millor Sommelier de Catalunya, l’Associació Catalana de Sommelier organitzem el Sopar dels Sommeliers que reconeix els professionals del món del vi que han excel·lit durant el 2019.

Un dels edificis modernistes més emblemàtics de la ciutat de Barcelona ens acollirà per celebrar el nostre sopar anual, l’Hotel Casa Fuster (1908 – 1911), de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

El menú gastronòmic és creació del xef Marc Ribas, que va inaugurar el 14 de Maig el seu restaurant Panot a la primera planta de l’edifici, amb un concepte basat en l’alta cuina burgesa tradicional catalana i inspirada en l’època modernista.

L’acte tindrà lloc el dilluns 18 de novembre 2019, començarà a les 20.30 h a la Sala Domènech i Montaner amb el showroom de vins de les denominacions d’origen i altres el.laboracions de la província de Barcelona on podrem gaudir dels vins més representatius del territori.

En finalitzar el sopar, es farà públic el nom del Millor Sommelier 2019 i es lliuraran els premis de La Nit dels Sommeliers en les categories de: Millor Celler, Millor Enòleg, Millor Comunicador i Millor Iniciativa; i els reconeixements a la Millor Trajectòria i al Soci d’Honor.

També s’entregaran els diplomes als membres de l’Associació Catalana de Sommeliers que compleixen 10 anys com a socis.

L’ACS té com a objectiu desenvolupar i promoure el coneixement de la professió de sommelier, el coneixement dels vins i productes gastronòmics de tot el món i principalment de Catalunya, així com reforçar els vincles, l’amistat i la col·laboració entre els professionals del món del vi.

Per comprar tiquets per als vostres acompanyants

Utilitzeu aquest enllaç per comprar els tiquets del sopar per als vostres acompanyants.

Mapa de Localització

Passeig de Gràcia, 132, 08008, Barcelona (41.398016, 2.158123)

Els nostres socis

U més U fan Tres
D.O. Pla de Bages
VINCELONA
Lluís
ECCOCIVI
Miguel Torres, S.A
D.O. Conca de Barbera
Carregant...
x
X