Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Política de Privadesa

El text que tens davant teu explica què, com i per què utilitzem la teva informació quan visites aquesta web o contractes alguns dels nostres serveis. La teva privadesa és molt important per a nosaltres, i mai farem un ús indegut de la informació personal que ens confies. Et convidem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquesta web.

Advertiment menor d’edat

Els majors de tretze anys podran registrar-se en www.sommeliers.cat com a usuaris sense el previ consentiment dels seus pares o tutors.

En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es recaptaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar-te com a usuari.

La teva privadesa i els teus drets

En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i confiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la teva privadesa:

 • Mai sol·licitem informació personal tret que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que requereixis.
 • Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que compti amb la teva autorització expressa.
 • Mai utilitzem les teves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privadesa.

Cal advertir que aquesta Política de Privadesa podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autorregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es recaptin dades de caràcter personal.

 • Denominació social: Associació Catalana de Sommeliers
 • Número d’identificació fiscal: G58885518
 • Domicili Social:  Av: de la Riera de Cassoles núm. 3' entresòl 1 (Barcelona)
 • Domicili a efectes fiscals: Av: de la Riera de Cassoles núm. 3' entresòl 1 (Barcelona)
 • Inscrita en el Registre d’ associacions de Barcelona: Secció 1ª nombre 11481, amb data de fundació a Barcelona el 22 de Desembre de 1990
 • Correu electrònic: secretaria@sommeliers.cat 
 • Telèfon: 609385570

A l’efecte del previst en el Reglament General de Protecció de Dades abans citat, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web i subscriptors”.

Per al tractament de dades dels nostres usuaris implemento totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis que aplicarem a la teva informació personal

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre anem a requerir el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diverses finalitats específiques que t’informaré prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Solament anem a sol·licitar dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats pels quals els requereixo. Els mínims possibles.
 • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per a les finalitats del tractament, en funció a la finalitat, us informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

 

Com s’obtenen dades personals en aquesta web

Les dades personals que tractem a l’Associació Catalana de Sommeliers procedeixen de:

 • Formulari de contacte

 

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en Associació Catalana de Sommeliers estem tractant dades personals que ens concerneix, o no.

 

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament
 • Oposar-se al tractament
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades
 • Sol·licitar el dret a l’oblit

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies, i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. Associació Catalana de Sommeliers deixarà de tractar les dades, salvo per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament. Trobaràs la informació de l’Agència Espanyola de protecció de dades en www.agpd.

 

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquesta web per exemple per, manar un correu al titular, o subscriure’s, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Associació Catalana de Sommeliers. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, adreça de correu electrònic, i nom. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per www.sommeliers.cat només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privadesa.

En Associació Catalana de Sommeliers existeixen diferents sistemes de captura d’informació personal i tracte la informació que em faciliten les persones interessades amb la següent fi per cada sistema de captura (formularis):

1.- Formulari de contacte: Sol·licito les següents dades personals: nom, email, telèfon, assumpte, missatge. Per respondre als requeriments dels usuaris de www.sommeliers.cat. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre a la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que pugui tenir relatives a la informació inclosa a la web, els serveis que es presten a través de la web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que pugui tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. T’informem que les dades que ens facilites estaran situats en els servidors de AFX Solutions dins de la UE.

2.- Formulari de subscripció a continguts: En aquest cas, sol·licito les següents dades personals: nom, email per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitats per l’usuari en realitzar la subscripció. Els butlletins electrònics o newsletter estan gestionats per Mail Chimp. En utilitzar els serveis d’aquesta plataforma per a la realització de campanyes de màrqueting per correu electrònic, gestió de subscripcions i enviament de butlletins, has de saber que els servidors de Mail Chimp que usem té els seus servidors allotjats en de la UE i aquesta en privacy shield: “està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield, la informació del qual està disponible aquí, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades”. En realitzar una subscripció, acceptes i consents que les teves dades siguin emmagatzemades per aquesta plataforma, amb seu a Estats Units a fi de gestionar l’enviament dels butlletins corresponents.


Existeixen altres finalitats per la qual tracto les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per recolzar i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes cookies que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies.
 • Per gestionar les xarxes socials. Associació Catalana de Sommeliers pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de Associació Catalana de Sommeliers es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privadesa i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de www.sommeliers.cat. Tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de www.sommeliers.cat. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

D’acord a l’establert en el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, l’Associació Catalana de Sommeliers serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.

 

Associació Catalana de Sommeliers, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

 

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar o realitzar comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privadesa.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

 

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són:

 • Dades identificatives, concretament, nom i correu electrònic.
 • Nom de l’empresa i el teu càrrec en la mateixa.

No es tracten categories de dades especialment protegides.

 

Per quant temps conservarem les teves dades?

Les dades personals es conservaran seguint el següent criteri:

 • Conservarem les teves dades pel termini legal mínim exigible
 • a partir de que la finalitat per la qual es van recaptar hagi conclòs.Fins que no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

 

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Algunes eines que utilitzem per gestionar les teves dades són contractades per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, www.sommeliers.cat comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privadesa.

Les dades es comunicaran a les següents empreses per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de la seva activitat, www.sommeliers.cat, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privadesa.

Hosting: Allotjat i gestionat per SW Hosting .

Plataforma web: CMS WordPress gestionat.

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal de la qual està en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text situats en el teu ordinador, per ajudar a sommeliers.cat a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de sommeliers.cat (inclòs la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

 

Navegació

En navegar per sommeliers.cat es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adrecis IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar a l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els com a servei d’anàlisi de tercers: a Google Analytics .

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d’usuaris en el seu conjunt.

 

Secret i seguretat de les dades

Associació Catalana de Sommeliers es compromet en l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquest, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat (com els protocols Https que utilitza), de conformitat amb l’establert en la normativa vigent de protecció de dades.

Associació Catalana de Sommeliers no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

 

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a sommeliers.cat exonerant a Associació Catalana de Sommeliers de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

 

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Associació Catalana de Sommeliers en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privadesa

 

Canvis en la política de privadesa

Associació Catalana de Sommeliers es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En dites suposades, el Prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

 

Email comercials

D’acord amb la LSSICE, www.sommeliers.cat no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis habilitats a la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

Conforme al que es disposa en la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, sommeliers.cat es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

 

Dubtes o consultes sobre aquesta política o els teus drets

Si tens alguna pregunta o comentari sobre aquesta política, o si tens alguna inquietud sobre la forma en què s’ha pogut gestionar alguna informació personal que ens hagis proporcionat, pots contactar-nos per correu postal o correu electrònic a: secretaria@sommeliers.cat.

Els nostres socis

U més U fan Tres
Vinyes Domènech
Bell
Cal Compte
Miguel Torres, S.A
Estones Vins - Vins de Mas Sersal
Carregant...
x
X