Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Vi per joguines

28 de desembre de 2018

Siseña EdicióI "Vi per joguines"

A causa de l’èxit de les cinc edicions anteriors, l’Associació Catalana de Sommeliers ha organitzat un any més la jornada “Vi per Joguines”, una iniciativa solidària per donar suport a les entitats que treballen amb menors.

L’esdeveniment consisteix en canviar joguines i material escolar nou (llibres didàctics, quaderns de cal·ligrafia, llapis, quaderns de dibuix i pintura, retoladors…) en una jornada en la qual tothom qui vulgui pot portar una joguina per estrenar i és li canviarà per una ampolla de vi. La joguina ha de ser nova, amb certificat CE, no violenta i sense embolicar, i els vins a escollir són donacions de diferents cellers.

Joguines i material escolar per Casal dels Infants del Raval

En aquesta sisena edició les joguines i el material escolar que s’ha recollit i que s’ha intercanviat per ampolles de vi donades pels cellers que formin part de l’associació, s’ha destinat al Casal dels Infants del Raval.

Per segon any, l’intercanvi s’ha fet a Umami Barcelona i els cellers que han fet donació desinteressada de vins són: Castellroig, Vins de Terrer, Vinyes d’Olivardots, Recaredo – Ca Credo, Gramona, Castell d’Encus, Vins de Paisatge, Celler Vall Llach, Alemany i Corrio, Estones Vins, Cava Maria Rigol Ordi, Albet i Noya, CellerJosep Grau Viticultor, Pere Ventura, Calç Teixidor Enoturisme, Vins El Cep, Cellers Tarroné, Celler Clua, Jean Leon, Celler Mes Foraster, Família Torres, Terrílogia – Alfredo Arribas, Cellers Costers del Sió.

El vi que no es va intercanviar també s’ha donat al Casal dels Infants per tal que en puguin treure un profit incloent-lo a paneres, o com a detall per molts dels voluntaris que treballen desinteressadament en els seus projectes.

Els nostres socis

BODEGUES PINORD SA.
ElCeller Store
Can Bas Domini Vinicola
Vinya dels Aspres
Marnuthem
Freixenet
Celler Gerisena
Carregant...
x
X