Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Vi per joguines

28 de desembre de 2018

Siseña EdicióI "Vi per joguines"

A causa de l’èxit de les cinc edicions anteriors, l’Associació Catalana de Sommeliers ha organitzat un any més la jornada “Vi per Joguines”, una iniciativa solidària per donar suport a les entitats que treballen amb menors.

L’esdeveniment consisteix en canviar joguines i material escolar nou (llibres didàctics, quaderns de cal·ligrafia, llapis, quaderns de dibuix i pintura, retoladors…) en una jornada en la qual tothom qui vulgui pot portar una joguina per estrenar i és li canviarà per una ampolla de vi. La joguina ha de ser nova, amb certificat CE, no violenta i sense embolicar, i els vins a escollir són donacions de diferents cellers.

Joguines i material escolar per Casal dels Infants del Raval

En aquesta sisena edició les joguines i el material escolar que s’ha recollit i que s’ha intercanviat per ampolles de vi donades pels cellers que formin part de l’associació, s’ha destinat al Casal dels Infants del Raval.

Per segon any, l’intercanvi s’ha fet a Umami Barcelona i els cellers que han fet donació desinteressada de vins són: Castellroig, Vins de Terrer, Vinyes d’Olivardots, Recaredo – Ca Credo, Gramona, Castell d’Encus, Vins de Paisatge, Celler Vall Llach, Alemany i Corrio, Estones Vins, Cava Maria Rigol Ordi, Albet i Noya, CellerJosep Grau Viticultor, Pere Ventura, Calç Teixidor Enoturisme, Vins El Cep, Cellers Tarroné, Celler Clua, Jean Leon, Celler Mes Foraster, Família Torres, Terrílogia – Alfredo Arribas, Cellers Costers del Sió.

El vi que no es va intercanviar també s’ha donat al Casal dels Infants per tal que en puguin treure un profit incloent-lo a paneres, o com a detall per molts dels voluntaris que treballen desinteressadament en els seus projectes.

Els nostres socis

Estones Vins - Vins de Mas Sersal
Marnuthem
Celler Vall Llach S.L
Can Bas Domini Vinicola
Vinya dels Aspres
DOQ Priorat
Carregant...
x
X