20 de febrer de 2020
El jurat està format per experts del món de la cocteleria com el Sr. Josep M. Gotarda Jr, president del Jurat d’Habilitat o la Sra. Natàlia Roig, Vicepresidenta de Girona de l'Associació Catalana de Sommeliers.
A més a més, el Concurs recorda anualment dos dels grans bàrmans que ha tingut Catalunya; mitjançant la personalització de dos dels trofeus que s’atorguen als participants. Es tracta del Trofeu Josep M. Gotarda a la destresa i habilitat i el Trofeu Manuel Villalante a la millor puntuació del jurat.
La guanyadora d'aquesta edició ha estat la Cristina Riera de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona. El premi de l'Associació Catalana de Sommeliers ha estat pel concursant de l'Escola Universitària d'hoteleria de Sant Pol, Sergio Pardo, amb el còctel “Pink Sunset”
https://www.santpol.edu.es/ca/concurs-de-cocteleria-jove-de-catalunya/