Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

L'enòleg Vicenç Ferré, nou president de la DO Tarragona

14 de maig de 2019

L’enòleg Vicenç Ferré, nou president de la DO Tarragona liderant una llista renovada i de consens substitueix Josep Lluís Grogués que ha ocupat el càrrec els dotze darrers anys

L’enòleg Vicenç Ferré ha estat designat aquest dilluns pel ple del Consell Regulador de la DO Tarragona, que s’ha celebrat a Valls, com a nou president de la DO Tarragona en substitució de Josep Lluís Grogués, que ha estat el president durant els 12 darrers anys. Ferré lidera una junta renovada avalada pel ple de consell, que també ha renovat part dels seus integrants, i que ha estat qui l’ha escollit per unanimitat.

Vicenç Ferré, de 35 anys i natural de Cabra del Camp, és tècnic superior en enologia i viticultura amb experiència a laboratori, vinyes, producció, comerç i màrqueting. Màster MBA en direcció i administració d’empreses a la URV de Tarragona, és copropietari i  fundador del Celler Mas Vicenç situat a Cabra del Camp, un celler familiar que en els darrers anys ha fet una aposta decidida per l’enoturisme. Abans d’incorporar-se al celler familiar, Vicenç Ferré havia treballat en diverses empreses del sector a França i a Catalunya.

Després de la seva proclamació com a substitut de Grogues,  Ferré s’ha mostrat molt satisfet per poder liderar un equip al capdavant de la DO Tarragona. Ferré ha deixat molt clar que la nova junta “està formada per un conjunt de persones que volem treballar en equip d’una forma dinàmica i activa, per tal d’iniciar una nova etapa amb un grup de viticultors i elaboradors apassionats de la seva feina i il·lusionats pels nous reptes que tenim al davant amb l’objectiu de “situar la DO Tarragona al lloc que es mereix”.

Des d’un primer moment s’han posat mans a l’obra amb la creació de diferents comissions que seran liderades per un membre de la junta i es treballarà per crear un pla estratègic per definir el treball que s’ha de fer.

Els vocals del consell

Vicenç Ferré ha estat escollit pels nous vocals del ple del Consell Regulador de la DO Tarragona que està integrat per:

  • Vocal 1: Joan Carles Armeijach
  • Vocal 2: Josep Lluís Grogués Mañé
  • Vocal 3: Eduard Sanromà Calaf
  • Vocal 4: Francesc Boronat Sans
  • Vocal 5: Juan Saperas Freixas
  • Vocal 6 Unió Fruits
  • Vocal 7: Estol Verd
  • Vocal 8: Vinícola de Nulles
  • Vocal 9: Mas del Botó
  • Vocal 10: Mas Vicenç

Valls, 14 de maig de 2019

Els nostres socis

Celler Gerisena
Acústic Celler SLU
Mas Foraster
D.O. Conca de Barbera
U més U fan Tres
D.O. Cava
CLOS PACHEM SLU
Carregant...
x
X