Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Fira Vellaterra Barcelona 2018

· On? Estació Nord de Barcelona
· Quan? 12 de febrer de 2018
· Dies? Dilluns
· Hora? De 12:00h a 20:30h

El 12 de febrer tindrà lloc la tercera edició de la Fira VellaTerra Barcelona 2018 a l’estació del Nord de Barcelona. De 12 h a 20.30 h podrem gaudir de més de 90 artesans-expositors de Catalunya, Espanya, França, Itàlia, Àustria i el Japó.

Durant la fira podrem tastar vins italians i francesos, pioners en el món dels vins naturals, i una nodrida representació catalana i espanyola de vins punters i referents en el sector.

Vella Terra té com a objectiu crear u espai de connexió entre l’artesà vinícola i la ciutat, ja sigui a la fira com al llarg de l’any a través del seu web, blog i xarxes socials. Una plataforma de comunicació entres productors, el sector de la restauració professional, els distribuïdors i totes les persones que estiguin interessades a consumir vins d’alta qualitat artesanal.
A la fira també seran presents destacats artesans de mon del cafè, pa i destil·lats. Una jornada completa dedicada al món dels vins d’alta qualitat natural i artesanal. Tots ells professen un gran respecte pel producte pur, tant en camp com en celler. Una ocasió única per gaudir d’aquesta fira.

Oferim als nostres associats un pack de 50 entrades  (ampliables a 50 més) al preu especial de 10€.

Mapa de Localització

c/ d'Alí Bei, 80, 08013, Barcelopna (41.394769, 2.182571)

Els nostres socis

ALQUIMIA CORDIAL SL
Albet i Noya S.L.
Bell
VINCELONA
Mas Blanhc i Jove
D.O. Pla de Bages
CLOS PACHEM SLU
Carregant...
x
X