Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Marnuthem

Marnuthem

Camí d'Alcoletge N/4 Bell.lloc d'Urgell
25220 BELL-LLOC D'URGELL
Tel. 677698210marnuthem@marnuthem.comVisitar website

Marnuthem

Marnuthem = matrimoni = respecte

D’un viatge a un somni, que es va convertir en una il·lusió, i aquesta en un projecte que des de l’abril del 2018 ens captiva, ens inquieta i ens fa gaudir com mai d’una aventura increïble que ha obert les portes d’un món fascinant i ple de màgia i misteri, en què hem conegut persones, històries, racons, cultures i projectes increïbles. Hem obert ampolles i ampolles, hem estudiat cada aroma, cada botànic, cada variant, cada procés, cada vi, i tot amb el mateix objectiu: fer-te gaudir, sorprendre’t, transportar-te i seduir-te amb nas, amb boca i amb essència.

Un producte avantguardista, ple de força i elegància, on l’art, l’amor, les arrels i la passió donen lloc a un producte diferent i autèntic.

Atreviment, integritat i responsabilitat defineixen el producte.

Marnuthem és una marca jove, oberta, exigent, constant i optimista en el futur. Dedicada a l’estudi i el desenvolupament de vermuts.

La marca neix a Bell-lloc d’Urgell, un poble de la comarca del Pla d’Urgell, província de Lleida, a 196 metres per sobre del nivell del mar, a l’extrem occidental de la plana d’Urgell

Aquesta és la nostra humil carta de presentació, i esperem haver-te convençut perquè confiïs en la nostra marca i producte.

Marnuthem, fórmula única i genuïna
Marnuthem, el respecte dels elements

Categoria:
Cellers

Carregant...
x
X