Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

José Ramón Andrés Puerta ( José Andrés)

José Ramón Andrés Puerta ( José Andrés)

Soci d'Honor 2022

Nascut a Espanya, on va aprendre l'ofici de cuinar primer dels seus pares i després a la cuina del innovador restaurant avantguardista de Ferran Adrià, elBulli , José Andrés va emigrar als Estats Units el 1991, primer a la ciutat de Nova York i més tard a Washington. DC, on ell i els seus socis van establir un grup de restaurants que s'ha guanyat innombrables fans i ha guanyat nombrosos premis al llarg dels anys.

És un visionari i humanitari, que va establir World Central Kitchen el 2010 com a mitjà per alimentar la majoria, utilitzant programes de formació culinària per empoderar les comunitats i enfortir les economies, així com l'ajuda en desastres alimentaris arran d'emergències arreu del món. Durant la COVID19 la seva ONG ha repartit més de 15 milions de menjars a tot el món. 

Els nostres socis

D.O. Tarragona
Heretat Oller del Mas
Pere Ventura
Vallformosa
Celler Pla de Morei
Cafès SAULA S.A.
Celler Gerisena
Carregant...
x
X