Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Carlos Latre

Carlos Latre

Soci d'Honor 2014

En Carlos Latre va nàixer el 30 de gener de 1979 a Castelló de la Plana i passa la seva
Infància a Tarragona.
En Carlos és un gran amant del món del vi i apassionat de la gastronomia.
Per aquesta raó i per la seva afinitat amb el món de la sumilleria, l'Associació Catalana de Sommelier l'hi va escollir com a Soci d'Honor  l'any 2014, 

Començà com a locutor de la Ser, 40 Principales i Cadena Dial. S'endinsà al món de la televisió el 1999, al programa «Xou com sou» de Televisió de Catalunya, i es va fer molt conegut per les seves imitacions al latenight Crónicas Marcianas a Telecinco de: La Pitonisa Lola, Dinio, Pepe Navarro, Boris Izaguirre, la Duquesa d'Alba, Rosa López, Tamara, Jorge Berrocal, Joaquín Sabina, Jesús Quintero, Carmen Vijande, Toni Genil, Leonardo Dantés, José Manuel Desocupada o la Pantoja de Puerto Rico.

Posteriorment la cadena Tele5 li atorgà un programa, Latrelevisión, que no obtingué èxit d'audiència i, després de la seva cancel·lació, marxà a la cadena Cuatro.

També ha treballat com a actor de doblatge en pel·lícules com Garfield, La increïble però certa història de la Caputxeta Vermella o El llibre de la selva 2.

L'abril de 2007, acompanyat d'un repartiment amb nou imitadors més, tornà a Telecinco amb el programa Réplica, un espai còmic de paròdies. El programa fou retirat després de tres emissions, que obtingueren una audiència del 14,3%, molt per sota de la mitjana de la cadena, situada en un 19%.[2]

Des de setembre del 2008 participa també al programa Crackòvia, espai satíric que, seguint la fórmula de Polònia (on també treballa), paròdia l'actualitat esportiva.

Els nostres socis

PRIORAT B&D LAB
Can Bas Domini Vinicola
Cafès SAULA S.A.
Pere Ventura
GRAMONA, S.A.
Celler de Capçanes
Carregant...
x
X