Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Carlos Latre

Carlos Latre

Soci d'Honor 2014

En Carlos Latre va nàixer el 30 de gener de 1979 a Castelló de la Plana i passa la seva
Infància a Tarragona.
En Carlos és un gran amant del món del vi i apassionat de la gastronomia.
Per aquesta raó i per la seva afinitat amb el món de la sumilleria, l'Associació Catalana de Sommelier l'hi va escollir com a Soci d'Honor  l'any 2014, 

Començà com a locutor de la Ser, 40 Principales i Cadena Dial. S'endinsà al món de la televisió el 1999, al programa «Xou com sou» de Televisió de Catalunya, i es va fer molt conegut per les seves imitacions al latenight Crónicas Marcianas a Telecinco de: La Pitonisa Lola, Dinio, Pepe Navarro, Boris Izaguirre, la Duquesa d'Alba, Rosa López, Tamara, Jorge Berrocal, Joaquín Sabina, Jesús Quintero, Carmen Vijande, Toni Genil, Leonardo Dantés, José Manuel Desocupada o la Pantoja de Puerto Rico.

Posteriorment la cadena Tele5 li atorgà un programa, Latrelevisión, que no obtingué èxit d'audiència i, després de la seva cancel·lació, marxà a la cadena Cuatro.

També ha treballat com a actor de doblatge en pel·lícules com Garfield, La increïble però certa història de la Caputxeta Vermella o El llibre de la selva 2.

L'abril de 2007, acompanyat d'un repartiment amb nou imitadors més, tornà a Telecinco amb el programa Réplica, un espai còmic de paròdies. El programa fou retirat després de tres emissions, que obtingueren una audiència del 14,3%, molt per sota de la mitjana de la cadena, situada en un 19%.[2]

Des de setembre del 2008 participa també al programa Crackòvia, espai satíric que, seguint la fórmula de Polònia (on també treballa), paròdia l'actualitat esportiva.

Els nostres socis

Celler Gerisena
Can Bas Domini Vinicola
Clos
Mas Comtal
Freixenet
Clos Pons
Carregant...
x
X