Qui som
Coneix-nos millor
Som el Jordi Parera, el Rubèn Parera, el Jordi Puigmacià i el Kike Vila.
Som una família on tots fem de tot i que treballem amb ganes i il·lusió en les tasques de vinya i de celler. Un equip format per diferents generacions on hi conviuen enginyers agrícoles, enòlegs i pagesos de tota la vida. La nostra experiència ens ha portat cap a l'agricultura biodinàmica i l'elaboració de vi natural.
Paisatge i terra
Agricultura biodinàmica
Situats al Penedès Montserratí al poble de Sant Llorenç d’Hortons, una zona històrica de producció de Xarel·lo de qualitat. Cultivem amb els preceptes de l’agricultura biodinàmica tot tipus de fruiters, horta, cereals, oliveres, vinya i la pastura de les abelles. Entregats a la coberta vegetal, al compost i les practiques ancestrals intentant expressar tot el potencial del nostre terrer, fomentar el paisatge, cuidar del sòl i tancar cercles vitals.
Estem certificats amb DEMETER i CCPAE, amb el Rubèn Parera al capdavant amb més de vint anys d’experiència. Practiquem una agricultura biodinàmica amb el Jordi Parera al capdavant, amb més de 45 anys d’experiència. Preparats biodinàmics d’elaboració pròpia amb
Celler
Vins naturals de collita pròpia
Avui ubicats a un centenari celler al bell mig del poble de Sant Llorenç d'Hortons, on elaborem vins naturals de collita pròpia. Utilitzem tots els materials per elaborar vi, però els cups de ciments són el principal, seguit de gerres de fang, barriques, tines acer inox i damajoanes.
Vàrem iniciar-nos al 1999 amb un celler petit i funcional a El Papiol a la masia Can Minguet,i al 2009 ens vam traslladar a la masia Can Rimondet (del 1520 i primer celler cooperatiu del Penedès) al poble veí de Sant Joan Samora, fins al 2019.
Categoria:
Cellers