Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

"VI PER JOGUINES" 2021

14 de desembre de 2021

UN ANY MÉS, ÈXIT EN LA RECOLLIDA DE JOGUINES EN LA 10a EDICIÓ DEL "VI PER JOGUINES"

Ahir en la 10a edició del "VI PER JOGUINES" es va bescanviar vi solidari per llibres i joguines educatives a favor de la Creu Roja Joventut i la seva campanya "Els seus Drets en Joc".

Els participants en l’acció solidària que es van acostar a la botiga Wine Palace de Sarrià van poder triar entre els vins dels cellers col.laboradors d'aquesta edició: GRAMONA, Castellroig Vins de Terres, ATROCA, Albet i Noya, Can Sumoi, Família Torres, Celler Testuan, Finca Parera, Celler Josep Grau Viticultor, Vincelona SL, Ramon Do Casar, Terrícola (Alfredo Arribas), Estones Vins i Cal Teixidor.

Creu Roja Joventut és una organització de joves compromeses socialment que fomenta la participació integral de la joventut a les accions de la Creu Roja i promou entre la societat el desenvolupament humà sostenible a través d’accions que fomenten els Drets Humans i els Drets de la Infància mitjançant l’educació en valors i la participació democràtica. 

Des de 1992 duu a terme la campanya de recollida de joguines noves, no bèl.liques i no sexistes per cobrir les necessitats de milers d’infants de famílies d’arreu de Catalunya amb dificultats econòmiques que no poden assumir l’adquisició de joguines per als seus fills i filles.

Molt contents, una vegada més, de la solidaritat dels socis i amics de l'Associació Catalana de Sommeliers, i un agraïment al compromís anual dels Cellers participants.

Temes Vi per joguines

Els nostres socis

D.O. Pla de Bages
Celler de Capçanes
Clos Pons
D.O. Costers del Segre
Heretat Oller del Mas
Miguel Torres, S.A
ALQUIMIA CORDIAL SL
Carregant...
x
X