Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Oferta pels socis de l'ACS: Vélo et fromages, la France sur un plateau.

3 d'agost de 2020

Des de Le Petit Futé (France) ens plau fer-vos arribar aquest missatge per facilitar-vos un codi per la descàrrega gratuïta de la versió digital/app/eBook de la darrera guia temàtica que hem publicat: Vélo et fromages, la France sur un plateau.

Codi de descarrecaga: E5ZWB1

Aquesta edició està totalment pensada en clau post Covid19 com estratègia per posicionar una destinació de manera que quedi vinculada a les temàtiques de referència de la mateixa.
El resultat és un producte editorial d'alta qualitat enfocat a aquells nínxols de mercat que cerquen propostes a l'aire lliure, de proximitat, de valor afegit, fora dels circuits habituals i amb continguts adaptats i exclusius.
Us convidem doncs a descobrir aquest nou producte i que pugueu tenir-lo en compte com exemple de referència a l'hora de fer-vos-en un per la vostra destinació seguint aquesta mateixa línia, i que us serveixi com a eina de promoció/difusió a mig/llarg termini arreu del mercat francòfon, així també com al mercat domèstic de casa nostra, ja que el podem editar i distribuir en qualsevol idioma/país.
Mentre n'avalueu la conveniència, si us interessa disposar també d'un exemplar de la versió impresa d'aquesta edició (o qualsevol altra edició nostra), no dubteu en fer-m'ho saber i amb molt de gust us el farem arribar gratuïtament per correu postal.bou@petitfute.com )

Igualment us podem fer arribar exemplars del nostre magazine de viatges així com també idees i propostes per tot tipus de campanyes digitals/online (web i xarxes socials)

Bon estiu i bona lectura!
Salutacions

 


Més Informació

Els nostres socis

Bell
Clos Pons
Clos
Celler Gerisena
D.O. Penedès
CLOS PACHEM SLU
Celler de Capçanes
Carregant...
x
X