Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Neix la Cava Academy, la primera escola online de formació certificada en Cava

23 de juny de 2021

Benvolgut soci/sòcia t'informen que, la D.O. Cava patrocinadora de l'ACS estrena en format digital Cava Academy, una moderna plataforma d''e-learning' de formació específica d'altíssim nivell impartida per reconeguts professionals del sector.

Neix per formar altres professionals -nacionals i internacionals- amb l'objectiu de convertir-los en experts en Cava.

Oberta a professionals del sector de tot el món, Cava Academy compta amb ambaixadors de la talla de Pedro Ballesteros MW i Ferran Centelles, a més de l’innovador Basque Culinary Center i del Comitè Tècnic de la D.O. Cava, un dels més exigents del món en matèria de supervisió.

Es tracta de la primera formació específica exclusiva de la D.O. Cava a través de la qual els participants dominaran tot el relatiu a l'escumós espanyol per excel·lència. L'eina ofereix continguts audiovisuals, vídeos i proves interactives que fan el procés d'aprenentatge amè, intuïtiu i adaptable al ritme de cada usuari.

Cava Academy compta amb un nombre reduït de places: cada convocatòria es limita a un màxim de 40 alumnes. La primera de 2021 es troba ja oberta fins al dia 26 d'agost perquè els interessats s'inscriguin i, en cas de ser seleccionats, realitzin el curs a partir de setembre. Les properes convocatòries s'anunciaran al web www.cavaacademy.com per a futurs interessats.

T'hi apuntes? Descobreix més sobre Cava Academy, gaudeix mentre aprens i converteix-te en un autèntic expert en Cava.

 

Els nostres socis

Juvé & Camps, S.A
PRIORAT B&D LAB
Celler de Capçanes
Clos Pons
D.O. Costers del Segre
Can Bas Domini Vinicola
Acústic Celler SLU
Carregant...
x
X