Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Jornada de l'ACS al Priorat

25 de juliol de 2019

Una jornada interessantíssima la que hem viscut al Priorat aquest dilluns en una convocatòria de l’Associació Catalana de Sommeliers.

Al matí, hem pogut conèixer de ben a prop el projecte els ‘Noms de la terra’, que té com a objectiu impulsar una nova catalogació dels seus vins, així com d’un exhaustiu coneixement del territori i dels diversos paratges que el conformen. Una jornada tècnica en la qual hi va participar el president de la DOQ Priorat Salustià Àlvarez, així com els tècnics de la citada denominació d’origen que van guiar el tast que es va fer durant la presentació. Els agraïm la col·laboració i les explicacions que van aportar a les inquietuds de la vintena de participants en la trobada.

A la tarda, l’activitat ha continuat amb un extraordinari tast que ha acollit el restaurant Celler de L’Àspic (moltes gràcies Toni Bru) de Falset on s’han pogut conéixer diferents anyades de vins del grup Perelada – Vins i Caves, així com vins del celler Casa Gran del Siurana, ubicat a Bellmunt del Priorat. A les fotos podeu veure el nivell del tast. Agraïm també la col·laboració i participació d’Isabel Vázquez del grup Peralada i de l’enòloga Anna Gallissà, de la citada Casa Gran del Siurana. I com no, a Joan Carrion i Carlos Morales pel seu treball en l’organització d’aquesta jornada.

Els nostres socis

El Petit Celler S.L.
Mas Foraster
Vinyes Domčnech
Clos Pons
BODEGUES PINORD SA.
Mas Comtal
Pere Ventura
Carregant...
x
X