Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Gaudeix dels vins de la DO Pla de Bages als 6 Wine Bar dels cellers

3 d'agost de 2020

Abadal, Espai Artium, El Mas de Sant Iscle, Collbaix - celler el Molí, Oller del Mas i Fargas-Fargas ofereixen vins a copes en diferents horaris d'obertura al públic.

Aquest estiu sis cellers de la Denominació d'Origen ofereixen l'opció de Wine Bar on es pot anar a tastar els seus vins a copes, una bona manera de conèixer elaboradors del territori mentre es gaudeix del paisatge de vinya en entorns espectaculars.

L’opció de Wine Bar ja esta consolidada en alguns cellers com Espai Artium i Mas de Sant Iscle mentre que d’altres inicien ara aquesta opció com Fargas-Fargas i Collbaix Celler el Molí. Alguns incorporen a l’oferta concerts de petit format i música en directe.

Això passa en un context on la mirada cap els productes de la terra han estat rellevant els darrers mesos. L’aposta pel turisme local i l’oportunitat de donar nova oferta turística a la població, el contacte directe amb el productor i la ubicació en espais a l’aire lliure i en contacte amb la natura han estat clau.

 

Us mostrem a continuació els horaris dels Wine Bar. No obstant, us recomanem fer-ne un seguiment a través de les xarxes socials ja que poden sofrir canvis.


Espai Artium (Artés) @Artium1908
Matins:
De dilluns a divendres de 9h a 13:30h
Dissabtes i diumenges de 10h a 15h
Tardes:
De dilluns a dijous de 18 a 22h
Divendres i dissabtes de 18 a 23h

Abadal (Avinyó) @vinsabadal
De dilluns a diumenge de 10 a 15h
De dijous a dissabte de 18 a 22h

Collbaix - celler El Molí (Manresa) @collbaix
Dijous, divendres i dissabtes de 18 a 22h
Dissabtes amb reserva prèvia

Fargas-Fargas (Salelles) @fargasfargas
Dissabte i diumenge de 11 a 14h

Oller del Mas (Manresa) - La Terrassa del Celler @ollerdelmas
De dimecres a diumenge de 18 a 22h

Mas de Sant Iscle (Sant Fruitós de Bages) @celler_massantiscle
De dilluns a divendres de 17 a 22h
Dissabtes i diumenges d'11 a 15h i de 17 a 23h

Passaport Wine Bar

De manera puntual aquest estiu i per a donar a conèixer les diferents iniciatives s'ha creat el Passaport Wine Bar que agrupa els cellers amb Wine Bar de la DO Pla de Bages. La promoció consisteix en que a tots aquells que durant l'estiu passin pels 6 wine bars tindran d'obsequi una ampolla de vi. El passaport els serà entregat a qualsevol dels cellers participants i caldrà segellar-lo a cadascun dels cellers completant-lo abans del 31 d’agost. 

A més a més de les opcions de Wine Bar, deixem a la vostra disposició la Guia d’enoturisme estiu 2020, amb tota l'oferta d'activitats d'enoturisme que ofereixen els cellers de la Denominació d'Origen, també amb els horaris i establiments on tastar i trobar els nostres vins durant aquest estiu. 

Us animem a tots a gaudir més que mai l'estiu a prop de casa, disfrutant del paisatge, la millor companyia i dels nostres vins!

Consell Regulador de la Denominació d'Origen Pla de Bages

Casa de la Culla    C/ de la Culla s/n   08243 Manresa
Telf. 93 874 82 36   www.dopladebages.com 

Els nostres socis

GRAMONA, S.A.
D.O. Terra Alta
El Petit Celler S.L.
D.O. Pla de Bages
RECAREDO MATA CASANOVAS, S.A.
Marnuthem
Merum
Carregant...
x
X