Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Futur Vinyater | 20 i 21 de maig trobada directe i en streaming

19 de maig de 2021

Benvolguts socis i sòcies de l'ACS, us fem arribar informació relacionada amb a les primeres conferències organitzades per l'Associació Futuro Viñador www.futurovinador.com

Després d'anys de reunions i treball en equip aquesta Associació va enlairar al 2019. Els companys de viatge som un grup heterogeni de 16 productors de tota la Península, Canàries i Balears.

A tots ens apassiona el que fem i hem decidit unir els nostres coneixements, experiències i aprenentatges, per treballar junts per millorar les nostres pràctiques vitivinícoles i culturals i inspirar a altres persones a seguir un camí vitivinícola honest, aferrat al seu paisatge i les seves persones.

Els propers 20 i 21 de maig el col·lectiu de viticultors i cellerers Futur Vinyater organitza, al celler Raventós i Blanc, Mosaic Mediterrani, una trobada enfocat a donar valor a territori de la Mare Nostrum, un espai natural amb una enorme biodiversitat, única al món.

Durant les dues jornades que dura Mosaic Mediterrani, grans coneixedors de diferents disciplines com la geologia, la biodiversitat, el paisatge i la viticultura, divulgar el valor de diversos territoris de la zona mediterrània i analitzaran la seva situació des de diferents perspectives.

La trobada s'emetrà en directe i en streaming obert des de la plataforma

www.futurovinador.com  des de la qual es podrà accedir a les ponències de les jornades.

Consulta aqui les ponències: Acciones — Futuro Viñador

Els nostres socis

D.O. Conca de Barbera
Josep Grau Viticultor, S.L.
Lluís
GRAMONA, S.A.
SUMARROCA
BODEGUES PINORD SA.
Mas Comtal
Carregant...
x
X