Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Formació ACS : "L'origen del Cava"

19 de maig de 2021

Benvolguts socis i sòcies de l'Associació Catalana de Sommeliers, us fem arribar informació sobre una nova formació ACS. En aquesta ocasió presencial amb places limitades a 10 socis/es per sessió.

"L'origen del Cava"

Fruit de la nova normativa de segmentació i zonificació de la D.O. Cava, el Cava esdevé geogràficament específic, posant en valor l'origen i el territori així com oferint les màximes garanties al consumidor.

Una Masterclass en viu que pretén explicar la nova normativa, acompanyada d'un tast de diferents Caves que demostren la riquesa de microclimes i sòls de la D.O. Cava, així com les diferents varietats de raïm permeses per la denominació d'origen.

Una sessió impartida per la reconeguda sommelier professional i periodista, Sílvia Culell, experta en comunicació del vi, així com actual membre de l'equip de redacció de la Bullipedia del BulliFoundation i propietària de dos negocis de restauració.

  • Dia: Dilluns, 31 de maig 2021
  • Lloc: Sala WITO (C/De Ganduxer, 22 - BCN)  Mapa
  • Horaris:

1ª Sessió de 10h a 11:30h
2ª Sessió de 12h a 13:30h

*Places limitades (10 pax per sessió).
Confirmacions a:  barcelona@sommeliers.cat  indicant la sessió en la que voleu participar

Nota. Les activitats comunicades mitjançant aquest canal, són EXCLUSIVES pels socis i sòcies de l'ACS al corrent de pagament de la quota corresponen a la seva categoria. En CAP CAS es poden convidar ni transferir a persones elines a l'ACS.
L'ACS es reserva el dret de sol·lícitar el carnet digital de soci/sòcia per al seu accés. i participació en les mateixes.

Els nostres socis

PRIORAT B&D LAB
BODEGUES PINORD SA.
MASCORRUBI HERETAT  1297
Acústic Celler SLU
D.O. Conca de Barbera
AGUSTI TORELLO ROCA, S.L.
Marnuthem
Carregant...
x
X