Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Alella 2019 Festival d'Estiu

30 de juny de 2019

Alta Alella acull el Festival d'Estiu d'Alella amb activitats familiars, musicals i enogastronòmiques

Presentant el carnet de l’ACS a la taula de benvinguda de l’equip del Festival d’Estiu – Alta Alella entregarà a cada soci dos tickets de consumició de vi addicional.

L’ÚLTIM INDI Un univers de música pop amb essències ancestrals: nou projecte d’Eduard Costa, ex-membre del grup Els Amics de les Arts.

El Celler de les Aus d’Alta Alella convida a descobrir L’ÚLTIM INDI, el nou projecte d’Eduard Costa. Acompanyat a la producció de Caïm Riba, ens presenta un nou univers sonor, barreja de l’essència pop i sons ancestrals que ens transporten com un mantra que tots portem a dins. 

Amb la sortida al mercat del seu primer àlbum, L’Últim Indi comença a posar els punts cardinals a la seva ruta. Són 14 cançons que parlen de la vida, la mort, el foc, els senyals de fum, la força, les llavors, la terra i el vent. 

Dijous 4 de juliol. Hora: Vi i gastronomia (foodtrucks) a partir de les 20 h – Concert a les 22 h Ubicació: Celler de les Aus (Alta Alella) – Camí baix de Tiana, s/n, 08328 Alella. Preu del concert: 18 euros, primera consumició inclosa (es podran comprar tiquets per les consumicions de vi i tapes de les foodtrucks). Info: Festival d’Estiu Alella www.festivalalella.cat visita@altaalella.wine +34 628.624.182.

Compra d’entrades al següent enllaç: https://alella.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=47

EL CANTALLAIRE Contes cantats i cançons amb Ferran Campabadal (a partir de 4 anys)

El Celler de les Aus d’Alta Alella convida a despertar les inquietuds musicals i creatives de les famílies amb EL CANTALLAIRE: contes cantats i cançons. L’espectacle té una durada d’uns 50 minuts i s’hi expliquen tres contes. Entremig, a manera de transició, s’hi canten les petites històries d’altres cançons. Tot plegat convida els infants a cantar amb l’acompanyament de la mateixa guitarra que haurà servit de banda sonora als contes.

La narració dels contes cantats de Ferran Campabadal permet apropar la rondallística d’una manera molt rica, gaudint de l’estímul que ens proporciona la música. Les melodies no només relaxaran els més petits sinó que també els farà descobrir els contes d’una manera més intensa: captant matisos, emocions i fent volar la imaginació!.

Dissabte 6 de juliol. Hora: Espectacle a les 18 h – Vi i gastronomia (foodtruck) durant i després de l’espectacle. Ubicació: Celler de les Aus (Alta Alella) – Camí baix de Tiana, s/n, 08328 Alella. Preu: 8€ (a partir de 2 anys).

Info: Festival d’Estiu Alella www.festivalalella.cat · visita@altaalella.wine +34 628.624.182.

Compra d’entrades al següent enllaç: https://alella.koobin.com/index.php?action=PU_evento&Ev_id=54

Els nostres socis

GRAMONA, S.A.
Estones Vins - Vins de Mas Sersal
Miguel Torres, S.A
VINCELONA
Clos Pons
D.O. Penedès
AGUSTI TORELLO ROCA, S.L.
Carregant...
x
X