Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

4a edició, Viu el vi del Bages, Jornada Professional

15 de maig de 2021

Benvolguts socis i sòcies de l'ACS, us fem arribar informació relacionada amb la 4a edició Viu el vi del Bages Jornada. (més informació al document adjunt)

El vi és molt més que una beguda. El vi és història, és paisatge i és patrimoni. I són aquests tres factors els que determinen les diferències entre un vi i un altre. I aquí, al Bages, d’història, de paisatge i de patrimoni en tenim, i molt. Però és molt desconegut, fins i tot pels professionals del sector.

És per això que, enguany, en un any tan atípic, ens plantegem acostarvos a aquesta història, aquest paisatge i aquest patrimoni. Amb aquesta finalitat oferim dues jornades de tecnificació per a sommeliers i prescriptors del país, amb l’objectiu de fer-vos ambaixadors de casa nostra. •

La primera de les jornades serà el dilluns 24 de maig:

A les 10:30, visita a les Tines de pedra seca de la Vall del Flequer, i tast de vins al Museu de la memòria i el vi, de Sant Fruitós de Bages, guiats per Joan Soler, enòleg i president del CR. de la DO Pla de Bages i Josep Pelegrín, sommelier. I, per acabar, al voltant de les 13:30, un dinar de germanor, amb productes del territori.

La segona, el dilluns dia 31 de maig:

A les 10:30, visitarem els cups de pedra de Navàs i tastarem els nostres vins al Centre Enoturísitc del Pla de Bages, també a Navàs, per acabar, altre cop, amb un dinar plegats, a les 13:30.

Us ve de gust acompanyar-nos-hi?

Hi esteu tots convidats, però caldria que ens confirméssiu assistència, i a quina de les jornades us apunteu (si no és que us apunteu a les dues!!).

Per fer-ho, podeu enviar un correu electrònic a l’adreça: comunicacio@dopladebages.com

Enllaç d'inscripció:  https://forms.gle/m3gtmtNAoebwqC2g9

Salut... i vi!! :)

Més Informació

Els nostres socis

Clos
Mas Blanhc i Jove
Comercial Escola SL
ROQUETA ORIGEN S.L
PRIORAT B&D LAB
Vallformosa
CLOS PACHEM SLU
Carregant...
x
X