Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Condicions generals

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s’exposen a continuació les dades identificadores de l’associació.

  • Denominació social: Associació Catalana de Sommeliers
  • Número d’identificació fiscal: G58885518
  • Inscrita en el Registre d’ associacions de Barcelona: Secció 1ª nombre 11481, amb data de fundació a Barcelona el 22 de Desembre de 1990
  • Correu electrònic: secretaria@sommeliers.cat 
  • Telèfon: 609385570

Aquest lloc web ha estat creat per l’Associació Catalana de Sommeliers amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d’aquest Avís legal, es pretén regular l’accés i ús d’aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s’accepten els següents termes i condicions: L’accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació entre l’ACS i l’usuari.

L’accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d’ús contingudes en ella.

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i / o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s’informarà l’usuari en cada cas concret.

Els nostres socis

SUMARROCA
Celler Gerisena
D.O. Costers del Segre
PRIORAT B&D LAB
Freixenet
Can Bas Domini Vinicola
Vinya dels Aspres
Carregant...
x
X