Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Condicions generals

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s’exposen a continuació les dades identificadores de l’associació.

  • Denominació social: Associació Catalana de Sommeliers
  • Número d’identificació fiscal: G58885518
  • Inscrita en el Registre d’ associacions de Barcelona: Secció 1ª nombre 11481, amb data de fundació a Barcelona el 22 de Desembre de 1990
  • Correu electrònic: secretaria@sommeliers.cat 
  • Telèfon: 609385570

Aquest lloc web ha estat creat per l’Associació Catalana de Sommeliers amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris. A través d’aquest Avís legal, es pretén regular l’accés i ús d’aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s’accepten els següents termes i condicions: L’accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació entre l’ACS i l’usuari.

L’accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d’ús contingudes en ella.

El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i / o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s’informarà l’usuari en cada cas concret.

Els nostres socis

FINCA AGRÍCOLA PARERA, S.L.
Celler de Capçanes
D.O. Conca de Barbera
Acustic Celler SLU
Can Bas Domini Vinicola
Cellers Tarroné S.L.
Vallformosa
Carregant...
x
X