Associaciˇ Catalana de Sommeliers

Associaciˇ Catalana de Sommeliers

VOLUM IV: El vi al restaurant gastron˛mic.

Ě On? GoToMeeting
Ě Quan? 1 de febrer de 2021
Ě Dies? Dilluns
Ě Hora? De 17:30h a 19:30h

Activitat formativa exclusiva pels socis i sòcies de l'ACS 

Ferran Centelles & Equip SAPIENS del Vino 

Aquest és el quart volum del Sapiens del Vi. Probablement, l'obra més esperada de la sèrie, perquè s'enfoca exclusivament en la sommelieria i el restaurant, una disciplina amb una bibliografia limitada.

S'ha redactat des d'una visió contemporània, moderna, anti dogmàtica i amb la voluntat d'acostar la professió de la sommelieria al món de l'art, de la ciència i l'empresa.

Un vibrant i nou recorregut a totes les funcions del sommelier, amb una visió de negoci, psicològica, de venda, de tecnologia de servei, maridatge i d'innovació. Tot això en companyia de personatges il·lustres de la sommelieria, els qui aporten la seva visió personal i coneixement en cada capítol.

Temes #formacioACS #somsommeliers

Els nostres socis

Lagravera
Miguel Torres, S.A
Freixenet
D.O. Pla de Bages
PRIORAT B&D LAB
Celler Gerisena
Juve & Camps, S.A
Carregant...
x
X