Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

VOLUM IV: El vi al restaurant gastronòmic.

· On? GoToMeeting
· Quan? 1 de febrer de 2021
· Dies? Dilluns
· Hora? De 17:30h a 19:30h

Activitat formativa exclusiva pels socis i sòcies de l'ACS 

Ferran Centelles & Equip SAPIENS del Vino 

Aquest és el quart volum del Sapiens del Vi. Probablement, l'obra més esperada de la sèrie, perquè s'enfoca exclusivament en la sommelieria i el restaurant, una disciplina amb una bibliografia limitada.

S'ha redactat des d'una visió contemporània, moderna, anti dogmàtica i amb la voluntat d'acostar la professió de la sommelieria al món de l'art, de la ciència i l'empresa.

Un vibrant i nou recorregut a totes les funcions del sommelier, amb una visió de negoci, psicològica, de venda, de tecnologia de servei, maridatge i d'innovació. Tot això en companyia de personatges il·lustres de la sommelieria, els qui aporten la seva visió personal i coneixement en cada capítol.

Temes #formacioACS #somsommeliers

Els nostres socis

Vinya dels Aspres
D.O. Cava
Heretat Oller del Mas
D.O. Alella
Vallformosa
Cafès SAULA S.A.
Juve & Camps, S.A
Carregant...
x
X