Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Vins el Cep, us convida a la MAGIC LINE, passejada solidària per la Fundació Sant Joan de Deu.

· On? Can Llopart Alzines
· Quan? 20 de març de 2022
· Dies? Diumenge
· Hora? 10:00h

Magic Line

Des de Vins el Cep, com molts de vosaltres ja sabreu, portem uns quants anys col·laborant amb la Fundació SJD.
 
Així, el proper diumenge 20 de març caminarem junts i juntes en favor de la Magic Line SJD. Animeu-vos a passar un dia  passejant, només heu de crear un equip, marcar-vos un repte solidari, realitzar accions per aconseguir aquest repte i gaudir del recorregut.
 
Us hi esperem!


Elaborador Integral

Estem molt contents d'anunciar-vos que hem sigut el primer celler en rebre el segell “elaborador integral” del CRDO Cava que acredita que el 100% del vi base per elaborar cava el premsem i vinifiquem al nostre celler.

Aquesta menció també prova que el 100% dels caves s’elaboren a la propietat i que no comprem ampolles en rima o punta a altres elaboradors. Així, podem demostrar amb garanties l’origen i la procedència del raïm i l’estil d’elaboració dels nostres caves.
 
“Aquest distintiu demostra de manera objectiva allò que ja som i fem des de fa anys a Vins el Cep, que el 100% del raïm dels nostres caves són de la nostra propietat i que es vinifiquen íntegrament al celler. Ara, d’una manera oficial i molt seriosa ja podem fer palès a les etiquetes que tenim un valor diferencial. Sentim que es reconeix la nostra manera de fer, que es dona valor qualitatiu als nostres caves i que podem competir amb més transparència i millors condicions amb altres escumosos del món.”
 
"Era necessari poder explicar que som viticultors i elaboradors i per garantir als clients que tot el que elaborem és propi i que tanquem el cercle des de la vinya fins a la comercialització, garantint l’origen i la qualitat i una manera de fer i d’elaborar integral.” Maite Esteve

Més Informació

Mapa de Localització

Can Llopart Alzines, 08770, Espiells (41.439389, 1.811876)

Els nostres socis

Marnuthem
ALQUIMIA CORDIAL SL
D.O. Costers del Segre
Mas Foraster
CLOS PACHEM SLU
FINCA AGRÍCOLA PARERA, S.L.
RECAREDO MATA CASANOVAS, S.A.
Carregant...
x
X