· On? Celler Batlle
· Quan? 9 de març de 2020
· Hora? De 09:00h a 18:00h
"De totes les tasques que es realitzen al llarg del cicle anual de la vinya, potser la poda sigui de les més importants. Tot i que hi ha tendència a pensar que consisteix simplement en tallar branques, és una tasca que s’ha de realitzar de manera acurada. D’una poda correcta depèn que la producció del raïm sigui de qualitat i la planta quedi correctament preparada per al proper any. “ Bullipedia Vol. 1
Mitjançant la poda hem après que respectar i potenciar l’habilitat natural de la vinya per a ramificar-se, és la manera d’assegurar vinyes sanes i longeves. Esculpim cada cep respectant el seu creixement natural, observem el flux de la saba, reduïm les superfícies de tall. Aquestes i d’altres pràctiques es realitzen a les nostres finques amb l’objectiu de salvaguardar el llegat de les nostres vinyes.
El proper 9 de març us proposem un dia d’aprenentatge a través d’un taller pràctic de poda dirigit per Roc Gramona.
09:00 - Arribada al Celler Batlle
09:00 - Cafè
09:30 - Poda a la finca Font Jui
12:30 - Tas Penedès
13:30 - Dinar a la vinya
15:00 - Visita Cava Històrica
16:00 - Tast Corpinnat
Volem compartir amb l'Associació Catalana de Sommeliers el coneixement adquirit aquests últims anys i transmetre-us la importància de la poda a la vinya i per tant la influència en els vins.
Places limitades. Confirmacions a: barcelona@sommeliers.cat
Us hi esperem!
Mapa de Localització
Carrer Masia Prunamala, s/n, , 08770, Sant Sadurní d'Anoia, Barcelona (41.424439, 1.772697)