Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Taller de poda a Gramona

· On? Celler Batlle
· Quan? 9 de març de 2020
· Hora? De 09:00h a 18:00h

"De totes les tasques que es realitzen al llarg del cicle anual de la vinya, potser la poda sigui de les més importants. Tot i que hi ha tendència a pensar que consisteix simplement en tallar branques, és una tasca que s’ha de realitzar de manera acurada. D’una poda correcta depèn  que la producció del raïm sigui de qualitat i la planta quedi correctament preparada per al proper any. “ Bullipedia Vol. 1

 Mitjançant  la poda  hem après que respectar i potenciar l’habilitat natural de la vinya per a ramificar-se, és la manera d’assegurar vinyes sanes i longeves. Esculpim cada cep respectant el seu creixement  natural, observem el flux de la saba, reduïm les superfícies de tall. Aquestes i d’altres pràctiques es realitzen a les nostres finques amb l’objectiu de salvaguardar el llegat de les nostres vinyes.

El proper 9 de març us proposem un dia  d’aprenentatge a través d’un taller pràctic de  poda dirigit per Roc Gramona.

09:00 - Arribada al Celler Batlle
09:00 - Cafè
09:30 - Poda a la finca Font Jui
12:30 - Tas Penedès
13:30 - Dinar a la vinya
15:00 - Visita Cava Històrica
16:00 - Tast Corpinnat

Volem compartir amb l'Associació Catalana de Sommeliers el coneixement adquirit aquests últims anys i transmetre-us la importància de la poda a  la vinya i per tant la influència en els vins.

Places limitades. Confirmacions a: barcelona@sommeliers.cat

Us  hi esperem!

Confirmacions a: barcelona@sommeliers.cat

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Temes: sommeliersassociaciópodaGramona

Els nostres socis

Mas Comtal
Acustic Celler SLU
D.O. Empordà
Heretat Oller del Mas
Mas Foraster
Jean León, S.L.U
A. T. Roca
Carregant...
x
X