Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Jerez: albariza, flor i celler

Jerez: albariza, flor i celler
Associació Catalana de Sommeliers

· Quan? 22 de juny de 2020
· Dies? Dilluns
· Hora? 18:00h

Des de Sevilla, i després de la seva experiència com a sommelier al Celler de Can Roca, finalista al Millor Sommelier de Catalunya 2018, en Robert ens explicarà com viu, sent, i treballa els vins de Jerez al seu Restaurant Sobretablas.

  • Recorregut per la seva història, la idiosincràsia dels seus vins gràcies al terroir i el celler.
  • Diferents tipus de vins i la seva criança.
  • El maridatge.

Ponent: Robert Tetas (Sommelier)

Crea aquest esdeveniment al teu calendari

Realitza la teva reserva

Revisa atentament la informació abans de confirmar la teva reserva.

Els nostres socis

Cellers Tarroné S.L.
Cellers d'en Guilla
EnoAula
Freixenet
Vinyes d'Olivardots
Celler Gerisena
Vins El Cep S.L.
Carregant...
x
X