Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

CONVOCATÒRIA DEL 8è DIGITAL WINE CONTEST

· Quan? 11 de gener de 2023

MENYS DE 10 DIES PER TANCAR LA CONVOCATÒRIA DEL 8è DIGITAL WINE CONTEST

El proper 20 de gener és la data límit per presentar les candidatures a Millor Vídeo, Millor Imatge, Millor Text i Millor Prescriptor del Digital Wine Contest (DWC) organitzat per la Denominació d’Origen Catalunya. Les inscripcions es poden realitzar a través del web de la DO Catalunya fins a les 23:59h del dia 20.

Un cop tancada la convocatòria, totes les candidatures a les diferents categories seran revisades per un jurat popular, que triarà 8 finalistes per a cadascuna d’aquestes categories. Els finalistes es penjaran al web perquè tothom els pugui votar entre el 26 de gener i el 5 de febrer.

Elecció dels guanyadors

L’elecció del guanyador en la categoria de Millor Prescriptor serà 100% a través del vot popular. En les categories de Millor Vídeo, Millor Imatge i Millor Text, d’entre els 8 finalistes, un 50% recaurà sobre el vot popular i l’altre 50% sobre el jurat professional, i estaran seguides i verificades per notari.

Categories i premis

Les categories i el premis per categoria són:

Millor Vídeo sobre #vicatalà i cultura vitivinícola – 1.500€ de premi

Millor Imatge sobre #vicatalà i cultura vitivinícola - 1.500€ de premi

Millor Text sobre #vicatalà i cultura vitivinícola - 1.500€ de premi

Millor Prescriptor sobre #vicatalà i cultura vitivinícola – 2.000€ de premi

Bases i inscripcions

Al web del concurs hi ha publicada tota la informació necessària per realitzar les inscripcions: bases completes i formularis d’inscripció per a cada categoria, que cal emplenar i retornar seguint les instruccions facilitades. No s’acceptarà cap candidatura que no hagi emplenat i enviat el formulari correctament abans de les 23:59h del 20 de gener.

Trajectòria dels Digital Wine Contest

El premis van néixer fa més de 16 anys, convertint-se en el primer concurs dedicat a premiar la creació de continguts relacionats amb el sector vitivinícola, en aquell moment especialment els blogs. Des d’aleshores, les plataformes, les tendències i la manera de comunicar i consumir aquests continguts han canviat molt.

El DWC ha sabut anar-se adaptant a aquestes noves tendències. Sense anar més lluny, la passada edició va incloure una nova categoria: la de Millor Prescriptor, per reconèixer la tasca de difusió de la cultura del vi, sobretot en un moment on la creació de continguts és tan massiva i alhora efímera que la prioritat és sempre la de ser concisos i capaços de connectar amb els usuaris de manera immediata.

 

Reus, 11 de gener de 2022

Silvia Olmo

Oficina de Premsa DO Catalunya
Telèfon 93 419 42 48
premsa@do-catalunya.com

Els nostres socis

Josep Grau Viticultor, S.L.
Cal Compte
Comercial Escola SL
D.O. Catalunya
SUMARROCA
Celler de Capçanes
Vinyes d'Olivardots
Carregant...
x
X