Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

Albet i Noya celebra el 8M amb una visita exclusiva per a dones

· On? Albet i Noya
· Quan? 5 de març de 2023
· Dies? Diumenge
· Hora? De 09:30h a 14:00h

Benvolgut soci/sòcia et fem arribar la següent informació de part del nostre soci col·laborador Albet i Noya.

El celler de Sant Pau d'Ordal organitza una caminada popular fins a la Vinya de El Fanio amb tast de vins i aperitiu. També es podrà gaudir del monòleg Tot un plaer a càrrec de la narradora vilafranquina Jordina Biosca

Sant Pau d'Ordal. Febrer 2023.- Ser dona, ser amant del vi i tenir ganes de passar un matí entre vinyes i amigues. Aquests són els tres requisits que es necessiten per poder visitar el celler Albet i Noya el diumenge 5 de març en una visita especial per celebrar el Dia Internacional de la Dona Treballadora.

El departament d'enoturisme del celler ha organitzat la segona edició de la Visita per a dones, un matí d'activitats en què les dones seran protagonistes.

Per començar, a les 9:30h, es farà una caminada lila per les finques d'Albet i Noya. Una ruta de 8 km fins arribar a la vinya de El Fanio, on se servirà una copa de vi i un petit aperitiu. Ja de tornada al celler, serà moment de relaxar-se al Wine Bar d'Albet i Noya i gaudir del monòleg de la narradora penedesenca Jordina Biosca Tot un plaer.

És la segona vegada que Albet i Noya planteja aquesta visita exclusiva per a dones. La primera d'elles va tenir lloc el 8 de març de 2020 (just una setmana abans del confinament) i va reunir un centenar de dones al celler de Sant Pau d'Ordal. L'entrada a la jornada té un preu de 15 euros per a aquelles que vulguin fer ambdues activitats (caminada + espectacle) i de 10€ per les que únicament vulguin venir al celler a gaudir del Wine Bar i del monòleg de Jordina Biosca.

L'acte no està vetat als homes, però sí que està pensat per ser una jornada entre amigues, mares, filles, cosines, companyes de feina, etc.

Mapa de Localització

Can Vendrell de la Codina s/n., Sant Pau d’Ordal (41.382496, 1.797604)

Albet i Noya S.L.

Can Vendrell de la Codina, s/n
08739 SUBIRATS
Tel. 938994812Visitar website

Albet i Noya S.L.

Categoria:
Cellers

Els nostres socis

U més U fan Tres
Heretat Oller del Mas
D.O. Terra Alta
Clos
RECAREDO MATA CASANOVAS, S.A.
Comercial Escola SL
Mas Blanhc i Jove
Carregant...
x
X