Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

11ª Edició "Vi per Joguines"

· On? Carviresa Barcelona (C/Sepúlveda, 143)
· Quan? 2 de gener de 2023
· Dies? Dilluns
· Hora? De 10:00h a 20:00h

Benvolguts socis i sòcies ACS. 

Un any més torna una nova edició de “VI PER  JOGUINES”, i ja en portem 11!

Com cada any us demanem la vostra participació, en aquesta acció solidària adreçada als nens i nenes amb menys recursos, en unes dates tan assenyalades i tan importants per ells i elles. 

Enguany el bescanvi de les ampolles de vi solidari donat pels cellers socis de l'ACS donarà suport a l'associació SaóPrat, dilluns 02 de gener de 2023 de 10 a 20 h, a Carviresa Barcelona (C/Sepúlveda, 143 – BCN).

T’imagines una ciutat on totes les persones tinguin les mateixes oportunitats?

  • A l’associació SaóPrat treballen amb aquest propòsit des del 2004. Donen les eines i les estratègies necessàries a infants, joves i famílies en risc d’exclusió en els barris de Sant Cosme i Sant Jordi-Ribera Baixa del Prat de Llobregat.

Són un equip de persones que volen construir una societat amb igualtat, inclusiva, cohesionada i solidària. Treballen perquè infants, joves i famílies recuperin la motivació i enforteixin les seves capacitats personals, socials i laborals, i així, formar part de la ciutadania activa i la transformació social.

La participació de les persones és clau per generar els canvis que la societat  necessita per reduir les desigualtats i afavorir la inclusió.

  • Quin tipus de joguines podreu bescanviar per ampolles solidàries? 

Poden ser puzles, jocs de taula cooperatius, contes infantils pels més petits, jocs simbòlics que estimulin l’aprenentatge de competències social, coneixement del seu entorn fomentant la creativitat sempre que no estigui discriminat per sexe.  

Apostem perquè siguin joguines no sexistes, no bèl·liques i noves, en primer lloc, perquè és important que els infants tinguin accés al mateix tipus de joc i joguines independentment del seu sexe perquè es familiaritzin amb aspectes de la realitat sense distinció de rol per diferència de gènere, també per evitar la violència i fomentar la socialització dels infants en una cultura de pau, l’educació en valors i el joc simbòlic esdevenen claus per al creixement i desenvolupament dels infants en aquests valors i perquè no creiem que hi hagi una infància de primera ni de segona categoria i, per tant, tots els infants tenen dret a estrenar una joguina.

Ens farà molta il.lusió veure-us i compartir una edició més d'una activitat solidària amb molt de cor que entre tots fem possible any rere any. 

Gràcies a tothom!

Mapa de Localització

C/ de Sepúlveda, 143, 08011, Barcelona (41.381891, 2.160525)

Els nostres socis

D.O. Terra Alta
RECAREDO MATA CASANOVAS, S.A.
Freixenet
MASCORRUBI HERETAT  1297
Cal Compte
Mas Foraster
ROQUETA ORIGEN S.L
Carregant...
x
X