Associació Catalana de Sommeliers

Associació Catalana de Sommeliers

10a edició del Vi per Joguines de l'ACS

· On? Wine Palace Sarrià
· Quan? 14 de desembre de 2021
· Dies? Dimarts
· Hora? De 10:00h a 20:00h

Benvolguts socis i sòcies ACS.

Un any més torna una  nova edició de VI  PER  JOGUINES, i ja en portem 10!!!

Com  cada any us demanem la vostra participació, en aquesta acció solidària adreçada als nens i nenes amb menys recursos , en unes dates tan assenyalades i tan importants per ells i elles.

Enguany el bescanvi de les ampolles de vi donades pels cellers socis de l'ACS va dirigida a la campanya Els seus drets en joc  de Creu Roja Juventut.

La joguina educativa és un element que perdura al llarg de la vida de la persona i que és de vital importància, amb joc simbòlic es crea una representació de la realitat amb la qual l’infant pot familiaritzar-se amb la realitat social i cultural que l’envolta així com adquirir i desenvolupar habilitats i capacitats afectives, socials, intel·lectuals, creatives, comunicatives i físiques.

Per jugar no és imprescindible acumular moltes joguines, amb la qual cosa tenir consciència sobre el consum responsable que permet a l’infant reflexionar sobre el valor del SER per sobre del TENIR.

 La joguina educativa permet adquirir els valors de respecte i tolerància cap a les persones, les normes i les regles, i potenciar la socialització enfront de l’individualisme.

Apostem per que siguin joguines no sexistes, no bèl·liques i noves, en primer lloc perquè és important que els infants tinguin accés al mateix tipus de joc i joguines independentment del seu sexe perquè es familiaritzin amb aspectes de la realitat sense distinció de rol per diferència de gènere, també per evitar la violència i fomentar la socialització dels infants en una cultura de pau, l’educació en valors i el joc simbòlic esdevenen claus per al creixement i desenvolupament dels infants en aquests valors i perquè no creiem que hi hagi una infància de primera ni de segona categoría i per tant tots els infants tenen dret a estrenar una joguina.

Quins tipus de joguines estem parlant bescanviar per ampolles?

 Poden ser puzzles, jocs de taula cooperatius (uno, dixit, trivial, quien es quien…), llibres pels més grans i contes infantils pels més petits, jocs simbólics (cuines, botiga, metges…) sempré i quan no estigui discriminat per sexe". 

 Tot desitjant que aquesta  l’acció solidària us sembli interessant i que us engresqueu a participar-hi, rebeu salutacions ben cordials. 

Moltes gràcies, bones festes i, sobretot, molta salut.


Anna Vicens Rubirola

presidenta de l'Associació Catalana de Sommeliers

Temes #campnayadejoguines#viperjoguines

Mapa de Localització

Av. de Sarrià, 28, 30, , 08029, Barcelona (41.390688, 2.143212)

Els nostres socis

Vallformosa
Mas Foraster
Freixenet
Clos Pons
Comercial Escola SL
Josep Grau Viticultor, S.L.
Lluís
Carregant...
x
X